AVV goed vertegenwoordigd bij de “Brabantse Kampioenschappen Individueel”

Afgelopen zaterdag, 2 september 2017, zijn we met een kleine delegatie van 10 jeugdatleten naar de Brabantse Kampioenschappen Individueel gegaan. Deze keer helemaal in Roosendaal (THOR) dus vroeg op, maar we hadden er allemaal zin in.

Pupillen B&C:

Eenmaal aangekomen zijn we na een kop koffie op zoek gegaan naar onze teamgenoten van Diomedion en Reusel ’69. De verdeling van de begeleiding was al snel in orde (fijn dat dit onderling altijd zo goed gaat) dus inlopen dan maar. Naar wat rek en strek oefeningen gingen we vol goede moed naar de 40mtr sprint. Na de eerste 3 series moesten we helaas concluderen dat de scheidsrechters wat ondersteuning nodig hadden bij het startschot. Alles ging te snel waardoor de kinderen niet genoeg tijd hadden voor het plaatsen bij de startlijn. Natuurlijk zijn we daar meteen opgedoken en uiteindelijk vanaf serie 4 liep het op rolletjes.


Het onderdeel Vortex liep op rolletjes al was het natuurlijk wel weer even wennen na de vakantie, niet alles ging recht vooruit  maar gelukkig geen schade. Bij het hurkhoog bleek er maar 1 stellage te zijn voor 2 teams wat betekende dat we niet echt veel mogelijkheden hadden om te springen, maar 3x dus. Gelukkig konden we nog 1 extra ronde regelen in de pauze erna, waardoor toch weer een aantal hun PR hebben kunnen springen. Bij het slingeren ontbrak het hier en daar weer aan richtinggevoel, tot humor van de banen naast ons.


Het onderdeel horden verliep vlekkeloos en dus op naar de 4min duurloop. Gelukkig had ons team alle tijd om even uit te rusten want alle andere teams waren eerst. Het wedstrijdsecretariaat had ondertussen de posities op niet zichtbaar gezet waardoor het tot het laatste moment spannend bleef wie er op het podium zou eindigen. Sanne en Noor stonden waarschijnlijk op 3, Rick waarschijnlijk op 2. Na een uitermate goede race en heeeel lang wachten kwam de uitslag en we mogen trots zijn want we doen het als AVV helemaal zo slecht nog niet!


• Rick Brom op 1
• Sanne van Dongen op 2
• Noor Bengayou op 3

20170902 BrabantsKampioenschappenIndividueel 001

 

Het klassement van alle AVV deelnemers categorie B&C:

20170902 BrabantsKampioenschappenIndividueelUitslagBC

 

Ook de A pupillen hebben het goed gedaan. Hier deden Thijn Ruben en Matthijs mee en behaalde de volgende score:

20170902 BrabantsKampioenschappenIndividueelUitslagA

20170902 BrabantsKampioenschappenIndividueel 002

20170902 BrabantsKampioenschappenIndividueel 003

Website ontwikkeld door 1Portal4You International