Introductiecommissie 2017

Wat is de introductiecommissie bij AVV?

De introductiecommissie is een commissie die mensen die willen gaan hardlopen wegwijs probeert te maken binnen de vereniging.

Wat doet de introductiecommissie?

Als jij je aanmeldt bij AVV kom je in eerste instantie in contact met iemand van deze commissie. Zij of hij gaat samen met jou kijken waar je het beste kunt starten. Een en ander is onder andere afhankelijk van je ervaring met hardlopen.
De introductiecommissie zorgt er dus voor dat je meteen op de juiste plek komt en aan de slag kunt met hardlopen.
Een paar weken nadat je gestart bent zal iemand van de commissie weer contact met je opnemen om te evalueren hoe het loopt en je tevens meer info geven over de vereniging AVV.

Wie zijn de commissie leden?

Am Smits, Rina Beckers en Ietje Verhoeven.

Door een mail te sturen naar Introductie@Avv-Atletiek.nl nemen zij gelijk contact met je op en zorgen voor een "warme landing" in de vereniging.

Informatie over loopgroepen

Informatie over trainingstijden