Introductiecommissie 2020

Wat is de introductiecommissie bij AVV?

De introductiecommissie is een commissie die recreanten die willen gaan hardlopen wegwijs probeert te maken binnen de vereniging.

Wat doet de introductiecommissie?

Door een mail te sturen naar introductie@avv-atletiek.nl nemen zij gelijk contact met je op en zorgen voor een "warme landing" in de vereniging. Zij / hij gaat samen met jou kijken in welke groep je het beste kunt starten. Een en ander is onder andere afhankelijk van je ervaring met hardlopen.
Je mag maximaal 4 keer binnen maximaal 4 weken (op eigen risico) gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt. Een paar weken nadat je gestart bent zal iemand van de commissie weer contact met je opnemen om te evalueren hoe het loopt en je tevens meer info geven over de vereniging AVV.

Wie zijn de commissie leden?

Rina Beckers en Peter Broeders.