Info Wandelen Algemeen

Info wandelen algemeen

De wandelafdeling werd opgericht op 1 april 1997 en is een onderdeel van de Atletiekvereniging AVV in Valkenswaard.

IMG 20200303 095657.12 Wandelmomenten per week

Er zijn 2 wandelmomenten per week nl. op dinsdagmorgen van 9.30 uur tot 11.30 uur en op donderdagmorgen van 09.30 uuur tot 11.30 uur. 

De start is altijd vanaf de kantine van AVV, d'n Aanloop, op het sportpark Den Dries.  Na elke wandeling bestaat er gelegenheid om in onze kantine een kopje koffie/thee te gebruiken. Dit alles tegen een heel schappelijke prijs. Nieuwelingen mogen, op deze dagen, indien gewenst éérst vier maal gratis meewandelen (binnen maximaal 4 weken) om de sfeer te proeven.

 

Wandelgroepen

Momenteel hebben we drie "niveau-groepen":

 Groep 1: men loopt ca. 4 km/uur, tijdsduur 1 uur. Deze groep loopt alleen op dinsdag.

 Groep 2: men loopt ca. 5,0 km/uur, tijdsduur 2 uur aan één stuk lopen.

 Groep 3: men loopt ca. 5,8 km/uur, tijdsduur 2 uur aan één stuk lopen. 

 

Maandelijkse wandelingen.

Elke derde woensdag van de maand gaat de wandelclub op reis. De ene maand maakt men een treinreis mét een wandeling in de natuur óf een stadswandeling. De andere maand een wandeling in de buurt van Valkenswaard (low budget). De lengte van de wandeling is ca 10-15 km.

Elke eerste woensdag van de maand wordt er een wandeling in de Kempen gemaakt (Kempenwandeling). Deze wandeling is ca. 20-22 km lang. Vertrek is om 9:00 uur bij de kantine van AVV, d'n Aanloop, op het sportpark Den Dries.

Wandelevenementen

Jaarlijks organiseert AVV wandelen een tweetal grote wandelevenementen te weten de Lentewandeling in april en de HolaPress "Wandeling in het groen" in november.

 

LIDMAATSCHAP EN CONTRIBUTIE 

Elk lid van de wandelvereniging is een volwaardig lid van AVV en ontvangt 10 maal per jaar de /nieuwsbrief. Als lid van AVV mag u deelnemen aan atletiekevenementen; sociale activiteiten van AVV en heeft u stemrecht in de Algemene Ledenvergadering.  Voor contributie informatie klik HIER

AANMELDEN

Door op het kopje AANMELDEN (hierboven) te klikken komt u in het online inschrijfformulier en kunt u zich aanmelden bij AVV. 

 

Voor nadere informatie mail naar wandelaars@avv-atletiek.nl

 

 

Website ontwikkeld door 1Portal4You International