Info Wandelen Algemeen

De wandelafdeling werd opgericht op 1 april 1997 en is een onderafdeling van de Atletiekvereniging AVV in Valkenswaard.20111210 huttenloop 2011 011small

2 WANDELMOMENTEN PER WEEK

Er zijn 2 wandelmomenten per week nl. op dinsdagmorgen van 9.00 uur tot 11.00 uur en op donderdagavond van 19.00 u. tot 20.30 uur.

De start is altijd vanaf de kantine van AVV, d'n Aanloop, op het sportpark Den Dries.

Na elke wandeling bestaat er gelegenheid om in onze kantine een kopje koffie/thee te gebruiken. Dit alles tegen een heel schappelijke prijs. Nieuwelingen mogen, op deze dagen, indien gewenst éérst twee maal gratis meewandelen om de sfeer te proeven.

VERSCHILLEND  TEMPO

Momenteel hebben we drie "niveau-groepen":

• Groep 1: men loopt ca. 4 km/uur, tijdsduur 1 uur.
  • Groep 2: men loopt ca. 4,5 km/uur, tijdsduur 2 uur aan één stuk lopen.
  • Groep 3: men loopt ca. 5,3 km/uur, tijdsduur 2 uur aan één stuk lopen.
OP  REIS

Elke derde woensdag van de maand gaat de wandelclub op reis. De ene maand maakt men een treinreis mét een wandeling in de natuur óf een stadswandeling. De andere maand een wandeling in de buurt van Valkenswaard. (low budget) De lengte van de wandeling is ca 10-13 km.

KEMPENWANDELING

Elke maand wordt er een wandeling in de Kempen gemaakt, deze wandeling is ca. 20-22 km lang en vertrekt elke eerste woensdag van de maand om 9:00 uur bij de kantine van AVV, d'n Aanloop, op het sportpark Den Dries.

LIDMAATSCHAP

Elk lid van de wandelvereniging is een volwaardig lid van AVV en ontvangt 10 maal per jaar het clubblad. Men wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering, voor de afsluiting van het seizoen en voor de nieuwjaarsreceptie. Iedereen mag verder deelnemen aan de jaarlijkse Huttenloop en de maandelijkse Kempenwandeling.

CONTRIBUTIE

Deze bedraagt € 19,10 per half jaar.

Verdere info:

Jan Bots tel. 040-2014471