Belangrijke data en vakantie-informatie voor AVV Pupillen

Beste ouders en pupillen,

Wat een fantastisch seizoen hebben we gehad! Twee weken geleden hebben we de laatste wedstrijd van de 4 Athletics Champs wedstrijden dit jaar afgesloten. Met trots kunnen we melden dat de A-pupillen als 4de, de B-pupillen als 3de, en onze jongste pupillen (C en mini's) als KAMPIOEN zijn geƫindigd!

Jullie inzet en enthousiasme hebben elke wedstrijd bijzonder gemaakt. Maar nu staat de zomervakantie voor de deur. Daarom willen we jullie graag informeren over een paar belangrijke data die jullie alvast in de agenda kunnen noteren:

Laatste Training voor de Vakantie

  • 3 juli 2024: Aanstaande woensdag is de laatste training voor de vakantie. We sluiten deze training af met een grote estafette en een ijsje voor iedereen!

Start Trainingen na de Vakantie

  • 17 augustus 2024: We starten weer op zaterdag 17 augustus met de trainingen.

Belangrijke Data na de Vakantie

  • 7 september 2024: Clubkampioenschappen bij AVV.
  • 14 september 2024: Brabantse kampioenschappen voor teams in Best. Onze C-pupillen hebben zich hiervoor geplaatst. Na de vakantie ontvangen jullie meer informatie over wie er mee kunnen doen.
  • 5/6 oktober 2024: Pupillenkamp.

Extra Brabantse Kampioenschappen Individueel

  • 7 september 2024: Op dezelfde dag als onze clubkampioenschappen worden ook de Brabantse kampioenschappen pupillen individueel gehouden in Den Bosch. Wij geven de voorkeur om deel te nemen aan onze eigen clubkampioenschappen en de Brabantse kampioenschappen voor teams, omdat deze meer in lijn zijn met de Athletics Champs wedstrijden die ook in teamverband plaatsvinden. Er gaan geen trainers mee naar Den Bosch, dus als je ervoor kiest om mee te doen, moet je zelf je kind opgeven via Atletiek.nu.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en we kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te zien in augustus!

Sportieve groeten,
De pupillentrainers van AVV

Website ontwikkeld door 1Portal4You International