Wedstrijd Organisatie Commissie

De commissie bestaat uit:

Harold Hoeymans: hij regelt de gehele jury en helpt bij het opbouwen van de wedstrijd en verzorgt de consumptiebonnen, diploma’s en de stickers voor op de medailles. Samen met Gonja gaat hij naar de vergaderingen van circuit 14 ect.

Ad Phifrons: Ad ziet en hoort, voor dat de eerste atleten zich melden voor een wedstrijd, de vogels fluiten en de konijnen dartelen over het veld. Ad staat namelijk al heel vroeg bij AVV als er een wedstrijd of evenement op het programma staat. Hij zorgt namelijk dat alles klaar wordt gezet voor de wedstrijd. Hij bouwt alles op en zet alle materialen klaar, zowel voor de veld- als de baanwedstrijden. Hij doet dit vaak samen met Rob Osterloh. Ondanks dat Rob dit jaar is gestopt met zijn werkzaamheden bij de WOC, steekt hij nog graag zijn handen uit de mouwen om Ad te helpen.

Gonja van de Ven: Zij regelt het wedstrijdsecretariaat met alles wat daarbij komt kijken. Zet informatie op de WEB-site en regelt de EHBO voor alle wedstrijden. Ook doet zij de inkopen van de medailles en geeft alle wedstrijden op aan de Atletiek Unie (AU). Tijdens de vergaderingen van de WOC maakt zij de verslagen. Naast haar werkzaamheden op het secretariaat maakt zij ook de begrotingen en doet de gehele financiën van de WOC. Naast de werkzaamheden van de WOC doen zij ook vaak een beroep op Anton Raijmakers en Loek Overes. Anton maakt vaak de chronologische overzichten van de wedstrijden, zorgt voor de baanhuur bij de gemeente voor de evenementen en regelt de Valkenloop. Ook op Loek kan de WOC een beroep doen met betrekking tot de Valkenloop zoals de vele andere vrijwilligers.

Zoals u ziet wordt er door deze personen veel geregeld. Het zou fijn zijn voor een ieder indien er mensen zijn die ook willen helpen bij de organisatie. Als is het een klein onderdeeltje van de vele werkzaamheden, u moet maar denken: vele handen maken licht werk. Dit kan zij ter ondersteuning van het secretariaat, bestellen van de medailles, verslagen schrijven van de evenementen voor de kranten enz. enz.

De WOC zal het zeer op prijs stellen als er ondersteuning komt.

U kunt zich aanmelden voor een kennismakingsgesprek bij WOC.