Enthousiaste terugblik op de Pupillenwedstrijd bij AVV!

Beste ouders en pupillen van AVV,

Wat een fantastische dag was het afgelopen zaterdag 8 juni 2024! Tijdens de Athletics Champs wedstrijd bij AVV mochten we maar liefst 209 enthousiaste pupillen verwelkomen. Samen met ouders, trainers en vrijwilligers waren er meer dan 300 mensen aanwezig op de baan – een geweldige opkomst!

Met stralend weer als perfecte achtergrond hebben onze pupillen zich van hun beste kant laten zien. AVV deed mee met vier teams: één team A-pupillen jongens, één team A-pupillen meisjes, één gemengd team B-pupillen en één gemengd team C-pupillen.

En wat hebben ze het goed gedaan:

  • In Poule B behaalden onze jongens van team 05 Pupillen A de eerste plaats!
  • In Poule C veroverden onze meisjes van team 12 Pupillen A de eerste plaats!
  • In Poule E eindigde team 18 Pupillen B gemengd op de eerste plaats!
  • In Poule F eindigde team 21 Pupillen C gemengd knap als tweede!

De hele wedstrijd en de individuele scores kun je hier terugvinden door je naam in te vullen bovenaan de lijst. Het heerlijke weer droeg bij aan de fijne sfeer en zorgde voor een onvergetelijke dag vol sportplezier.

We willen graag onze dank uitspreken aan alle organisatoren die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Een speciale dank aan Gonja van de Ven voor alle inschrijvingen en wedstrijdorganisatie, Hennie Koenders voor het verwerken van de scores, Anton Raijmakers voor zijn rol als hoofdjury en wedstrijdleider, en de kantinecommissie die het ontzettend druk had maar voor iedereen klaarstond.

En natuurlijk een groot dankjewel aan alle ouders, kinderen en trainers. Dit is waar we het voor doen. Jullie inzet, enthousiasme en sportiviteit maken AVV tot een geweldige vereniging.

Tot slot, een blik op het totaal klassement van Regio 14 Athletics Champs:

  • De A-pupillen staan op een geweldige tweede plaats met 6450 punten.
  • De B-pupillen hebben een knappe vijfde plaats met 4859 punten.
  • De C-pupillen staan stevig op de derde plaats met 5476 punten.

Klik HIER om de volledige scores en het klassement te bekijken. We kijken nu al uit naar de volgende wedstrijd op 22 juni in Reusel en hopen jullie daar weer te zien!

Sportieve groeten, Hans ten Berge

Website ontwikkeld door 1Portal4You International