Introductie Loopgroepen 2017

Binnen AVV bestaan verschillende loopgroepen. Elke groep heeft een bepaald niveau en het is dus belangrijk dat als je bij AVV komt lopen je in de goede groep terecht komt. Om te bepalen wat de beste groep voor jou is hebben we de volgende procedure:stuur een mailtje naar introductie@avv-atletiek.nl en dan wordt er contact met je opgenomen. Graag wel je naam, adres en telefoonnummer in de mail vermelden.

Het introductie gesprek

Tijdens het introductie gesprek wordt gekeken of je recreatief wilt lopen of dat je een bepaalde prestatie neer wilt zetten. Samen met jou wordt bepaald wat het beste bij je past en wordt er een geschikte loopgroep gezocht. De Introductiecommissie zal je daar dan verder begeleiden en introduceren. Bovendien wordt het een en ander verteld over de vereniging AVV. Voordat je besluit lid te worden van AVV mag je maximaal vier keer gratis (op eigen risico) mee trainen. Voor nadere informatie over contributiegelden en lidmaatschap AVV klik hier.

Leden van de Introductiecommissie

Am Smits, Rina Beckers en Ietje Verhoeven