Lidmaatschappen en Contributie 2021

Welkom bij AVV !

Voordat je besluit lid te worden van AVV mag je altijd via de strippenkaart max. 4 keer binnen max. 4 weken gratis (op eigen risico) mee trainen. We vragen je van tevoren online aan te melden door hieronder je keuze aan te klikken en het formulier in te vullen.

AANMELDEN

Strippenkaart PUPIL voor kinderen jonger dan 11 jaar.

Strippenkaart JUNIOR voor kinderen vanaf 11 jaar t/m 19 jaar.

Strippenkaart - vanaf 20 jaar (senioren/masters, recreanten & wandelaars).

Standaard lidmaatschap voor tenminste 6 maanden.

Kortlopend lidmaatschap voor 3 maanden, zie de voorwaarden

Contributie standaard lidmaatschap

Inschrijfgeld: € 10 per persoon. Over te maken op IBAN NL10RABO0111806828; BIC: RABONL2U onder vermelding van: Lid AVV Atletiek Vereniging Valkenswaard.

De contributie wordt betaald per half jaar en dient vooraf te worden voldaan via automatische incasso.  Zonder automatische incasso zijn de contributie bedragen per half jaar  € 5 hoger. Bij afmelding wordt deze machtiging automatisch ingetrokken.

Contributie per automatische incasso per half jaar m.i.v. 1 januari 2021

Bambi (4 tot 6 jaar)

€   32,50

Pupillen (jonger dan 11 jaar)

€   77,50

C/D junioren

A/B junioren

Senioren / Masters

Recreanten loopgroep (zonder wedstrijdlicentie)

€   73,50

Recreanten loopgroep (met wedstrijdlicentie)

€   85,50

Wandelaars

€   21,50

Overigen

Kortlopend lidmaatschap (3 maanden)

€   60,50

Trainingsleden (vraag naar de voorwaarden)

€   73,50

Bovengenoemde bedragen zijn inclusief de Atletiekunie basiscontributie en evt. wedstrijdlicentie

Familiekorting

Indien meerdere personen uit één gezin (wonende op hetzelfde adres) een lidmaatschap bij AVV hebben betalen 2 leden de gewone contributie (hoogste categorie). De 3e en volgende gezinsleden betalen 50% van de contributie van de categorie waartoe zij behoren.

Wijzigen persoonsgegevens (online formulier voor wijziging emailadres, telefoonnummer etc.).

Beëindiging lidmaatschap (online formulier).
Opzeggen van het lidmaatschap moet vóór 30 juni of vóór 28 november van het lopende jaar via het online formulier.