Kantinecommissie

DSC 0563 2

Corona maatregelen stap 2 en 3

AVV heeft voor haar sportkantine een horecavergunning en dat betekent dat wij ons aan die specifieke regelgeving houden.

M.i.v. 18 februari Stap 2: het coronatoegangsbewijs blijft nog tot 25 februari gelden om toegang tot de kantine te krijgen. Eenmaal in de kantine is een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand niet meer verplicht. Ook geldt er geen maximum aantal bezoekers meer.

M.i.v. 25 februari Stap 3: we nemen ook afscheid van het coronatoegangsbewijs.

Voor meer informatie kijk op www.rijksoverheid.nl

Heb je nog vragen dan kun je die stellen via kantine@avv-atletiek.nl

Openingstijden kantine zijn aangepast i.v.m. bovenstaande:

dinsdag:                 10.00 - 11.30 uur (wandelaars).

woensdag:              20.00 - 21.30 uur.

donderdag:             10.00 - 11.00 uur (wandelaars).

vrijdag:                  Gesloten

zaterdag:                9.30- 11.00 uur (jeugd).

zondag:                  Gesloten

Tijdens en na de trainingen is de prijs voor koffie / thee slechts € 0,70 per kopje voor leden van AVV.

Iedere eerste woendag van de maand is het  "borrelavond". Alle leden van AVV en ouders van jeugdleden < 18 jaar zijn hier van harte welkom voor een praatje, hapje en drankje. Vanaf 20.00 uur tot ……..

Het beheer en de bardiensten van de kantine wordt geheel door vrijwilligers gedaan tijdens trainingen en wedstrijden.

Vacatures januari 2022

Barmedewerker op trainingsavonden: 1x per maand op de maandag- of woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur.

Barmedewerker bij evenementen: tijden zijn vrij in te vullen van 2 uur tot een gehele dag per evenement.

Heb je interesse om een keer mee te helpen of heb je vragen stuur dan een mail naar kantine@avv-atletiek.nl of neem contact op met Rob Osterloh (06-51246746 ) of Jan Ziekman ( 040-2016380).