Heerlijk dagje uit met de Pupillen van AVV naar Irrland bekijk de fotos

Zaterdag 4 juni 2016 zijn we met de pupillen van AVV naar Irrland geweest. 40 pupillen en 19 ouders/ begeleiders hadden een heerlijke dag.

Het was de eerste keer dat we een dergelijk reisje gingen organiseren. We zijn al een keer met Kamp in 2014 een dagje naar Irrland geweest. Maar dit is in georganiseerd in plaats van een training.

Met alle regen die op woensdag was gevallen leek het er eigenlijk op dat het niet door zou gaan maar vrijdag was het weerbericht helemaal anders. 27 graden en zon. Het ging dus door.

Om 8:45 hebben verzameld op het parkeerterrein voor AVV, hebben we de laatste instructies gegeven en groeps indelingen en auto indelingen nogmaals gecheckt.

20160604 GroepsfotoIrrland small

Het schema van de dag was:

  •  - 8:45 uur bij AVV kantine verzamelen
  • -  9:00 uur vertrekken met de auto's
  • - 10:30 uur verzamelen bij kassa's hoofd ingang
  • - 10:45 uur samen naar verzamel punt voor de hele dag
  • - 12:00 uur middag lunch eigen boterhammen/eten/drinken als lunchpakketje
  • - 16:30 uur friet halen
  • - 17:00 uur friet eten met BBQ Hamburgers op de afgesproken verzamel plek
  • - 18:30 uur verzamelen om te vertrekken
  • - 20:00 uur aankomst bij AVV kinderen ophalen door ouders om  naar huis te gaan

Na aankomst bij het park hebben we allemaal een bandje bij de kinderen om gedaan waar we de naam van Hans en Hans en het telefoon nummer op hebben geschreven. Als er kinderen kwijt raken zijn ze toch weer makkelijk terug te vinden.

Na aankomst hebben we een centrale plek uitgezocht en zijn we met 5 afzonderlijke groepen met ouderbegeleiding het park in gedoken. Irrland is een fantastisch park voor kinderen. Zeker als het mooi weer is. Het is super goedkoop 6 € per persoon. Dat maakt het zo fijn om een uitje met een grote groep te organiseren.

Alle kinderen hebben zich echt super vermaakt in alle zwembaden, glijbanen, mais zwembaden, dieren, klimtoestellen en luchtkussens. Helemaal fantastisch. Voor iedereen die nog niet geweest is. Ik heb vorige keer een filmpje gemaakt van de hoogste glijbaan  https://www.youtube.com/watch?v=kpDHw56kEEE

20160523 irrland logo nl

Ik zeg voor herhaling vatbaar, volgend jaar weer een keer :-).

Toch wil ik in het bijzonder even stil staan bij de ouders die hebben geholpen en direct hebben gereageerd op de roep om hulp van (Hans Hans en Betteke) We hadden het zo druk met voorbereiden van de wedstrijd dat we dit er eigenlijk niet helemaal alleen bij konden doen.

Dus Susan (moeder van Hannah), Jolanda (moeder van Ikenna) en Ronny (Vader van Saskia) Super bedankt want zonder jullie hadden we het niet door laten gaan.

HIER kun je de fotos van de geweldige dag bekijken.

Dank voor deze geweldige dag allemaal

      Hans ten Berge

 

Website ontwikkeld door 1Portal4You International