95 kinderen op Pupillen Vriendjes en Vriendinnetjes dag

Woensdag 22 april 2015 is bij de pupillen weer de Vriendjes en Vriendinnetjes dag gehouden. Maar liefst 95 kinderen zijn gekomen.

 Elk jaar houden we voor de Pupillen een Vriendjes en Vriendinnetjes dag. Een kans om aan je vriendje of vriendinnetje te laten zien hoe leuk Atletiek is. Wat atletiek is. Iedereen mag zo veel mogelijk  vriendjes meenemen en dat hebben we 

20150422 VriendjesEnVriendinnetjes Dag

geweten. Maarliefst 95 kinderen kwamen op de training.

Alle kinderen zijn op het midden van het veld in het zonnetje verzameld en welkom geheten. Om deze groep gelijk aan de gang te krijgen is een indeling gemaakt naar leeftijd.

Deze groepen zijn weer in vieren gedeeld en wel zo dat zo veel mogelijk vriendjes bij elkaar in de groep zaten natuurlijk.

Totaal 9 Atletiek Stations 
Om zo'n enorme groep lekker aan het sporten te krijgen hebben we 9 stations gemaakt waar de groepen om de 10 minuten konden wisselen.

Voor de jongsten hadden we:

  • Horden
  • Hurk Hoogspringen
  • Werpen 
  • Slingeren

Voor de oudste kinderen hadden we:

  • Hoogspringen
  • Horden
  • Verspringen 
  • Werpen

Dit alles natuurlijk in de stijl van Atletic Champs, lekker veel bewegen, plezier in sport en veel afwisseling. 

Talenten
 
Het was al gauw duidelijk er zijn enorme talenten bij de vriendjes en vriendinnetjes en het was voor de Pupillen die al aan Atletiek doen natuurlijk een heerlijke ervaring om te delen.

Aan het einde van de les hebben alle atleten een rondje rond de baan gedaan en werden ontvangen over de eindstreep met een heerlijke traktatie. Bovendien kregen ze een papiertje mee waar een strippenkaart van 6 gratis lessen wordt aangeboden.

Gratis probeer lessen: De strippenkaart
We hopen dat er veel kinderen inschrijven voor 6 gratis lessen. Als je HIER klikt kom je bij de Strippenkaart uit. Gewoon invullen en dan mag je 6 lessen gratis mee doen om te kijken of je het echt zo leuk vind als op de vriendjes en vriendinnetjes dag.
Je kunt ook gewoon zoeken in google naar "AVV Strippenkaart".

Het was voor de trainers ook een leuke ervaring om zo veel atleetjes te trainen. We hopen dat veel kinderen voor de veelzijdige sport Atletiek gaan kiezen.

AVV is er klaar voor !!! 

Website ontwikkeld door 1Portal4You International