Uitslagen Pupillen trainingswedstrijd 17/7

Beste ouders, pupillen,

Wat hebben we weer genoten tijdens de wedstrijd van 17 juli! De zon scheen en de atleten waren lekker aan het sporten. Al voordat het half 10 was stonden er veel kinderen, maar ook hulpouders te trappelen om weer te beginnen.Start atletiekbaan

Al de ouders die geholpen hebben bedankt! Er zijn ouders die ervoor gezorgd hebben dat het team bij elkaar bleef, dat de scores genoteerd werden, dat de kantine open was, maar ook ouders die ervoor gezorgd hebben dat de uitslagen verwerkt zijn in Excel. De verwerkte uitslagen willen wij graag met jullie delen.

Bij de wedstrijd van 17 juli hebben er 31 BC mini pupillen meegedaan en 36 A pupillen. Een mooie opkomst. Voor een deel van deze kinderen was het de 1e keer dat ze een Athletics Champs wedstrijd mee hebben gedaan. Aan de gezichten te zien waren ze net zo enthousiast als de trainers en hulpouders.

In totaal hebben er

10 MPC / mini
6 MPB
15 JPC / mini
9 JPB
14 JPA 1e jaars
6 JPA 2e jaars
8 MPA 1e jaars
16 MPA 2e jaars

In totaal 84 pupillen mee gedaan aan 1 of meer wedstrijden
Hierbij is categorie indeling niet bepalend in welke categorie je zit maar in welke groep je op dit moment traint.

Zie de mail voor alle uitslagen.

Na de training van 21 juli gaan we genieten van een welverdiende vakantie. We hopen alle atleten op 8 september weer te zien!

Vanwege de grote aanwas van nieuwe leden zijn we nog op zoek naar hulp / assistent trainers. Heb je zin om ons te komen assisteren op de woensdagavond of zaterdagochtend? Laat het weten via pupillen@avv-atletiek.nl of via een reply op deze e-mail. Met name op woensdagavond kunnen we wel wat extra hulp gebruiken. Ervaring met atletiek is niet vereist. 

 

Met sportieve groeten, 

 

De pupillentrainers

Website ontwikkeld door 1Portal4You International