Afsluiting Runamine Kempische Crosscompetitie

Op 5 maart was het zover, de afsluiting van de Runamine Kempische Crosscompetitie. Deze werd afgesloten in Reusel d.m.v. een ludieke veldloop. De pupillen mochten kiezen tussen twee afstanden: 650 en 1300 meter. Je moest aangeven welke tijd je dacht over deze afstand te gaan lopen. De winnaar was niet de eerste die over de streep kwam maar degene die het dichst bij de opgegeven tijd liep!

Vanuit AVV deden de volgende pupillen mee: Zoë Peels, Kay en Rick Brom en Saskia Grosfeld. Zij liepen alle 4 650 meter. Ze gingen alle 4 hard van start. Saskia probeerde ze bij te houden maar moest toch afhaken en ging in haar eigen tempo verder. Allemaal sprintten ze kei-hard naar de finish waarbij Rick als eerste over de finish kwam, gevolgd door Kay en Zoë. Saskia volgde iets later. Nu kijken of de tijd goed ingeschat was!

Om iets na half 4 volgde de prijsuitreiking. Helaas had geen van de 4 de tijd goed genoeg ingeschat. De winnaar had nl. precies de goede tijd gelopen.

Dan de prijsuitreiking van de kempische cross competitie. De uitreiking van de meisjes mini pupillen was als eerste. Daar was Saskia 2e geworden! Bij de jongens pupillen C was Rick de winnaar en bij de jongens pupillen B was Bram Kwinten 2e geworden.

Al met al een geslaagde crosscompetitie voor AVV. Op naar volgend seizoen!

 

 

Attachments:
Download this file (DSCN1069.JPG)DSCN1069.JPG[ ]3588 kB

Website ontwikkeld door 1Portal4You International