Vrouwenploeg AVV eerste bij competitie

Zondag 2 juni organiseerde HAC Helmond de tweede competitiewedstrijd 3e divisie. AVV was aanwezig met 1 mannenploeg en 2 vrouwenploegen. In de eindstand eindigde de eerste damesploeg verrassend op de eerste plaats! Ook de mannen deden het goed; zij werden derde. Zowel bij de mannen als de vrouwen waren 15 teams ingeschreven. Sommige atleten verbeterden, dan wel benaderden, hun persoonlijke record.  Inge Sengers had voor zichzelf een uitdagende competitiedag geregeld, of eigenlijk een competitieuurtje. Tussen haar 800m (2.21.08 min.) en haar 400 m (1.02.67 min.) zat maar 45 minuten. Rianne van Slooten (op de onderstaande foto van de estafetteploeg 2e van links) had haar favoriete afstand, de 400 m, laten schieten voor de 3000 m, om zo te voorkomen dat AVV op dat nummer geen punten zou behalen. Na een prima 100 m (14.24 sec., als back-up voor Ires van Veen(14.17 sec.)), verzamelde ze op de 3000 m 253 punten.  Bij de afsluitende 4 x 100 m estafette verving Rianne ook nog de geblesseerde Claudia Schutjes. De AVV-vrouwen liepen de derde tijd (53.77 sec.). A.V. Wijchen liep met 51.73 sec. de snelste tijd. In het eindklassement bleek AVV 42 punten voor te staan op A.V Wijchen. Dus (ongemerkt) spannend was het wel.
Er waren nog meer goede prestaties van AVV-ers (m/v); meedere atleten behaalden op hun onderdeel een eerste, tweede en/of derde plaats. Als je alle uitslagen wilt zien kijk dan op www.hac-helmond.nl  of op www.atletiekunie.nl

Onderstaande foto van de estafetteploeg vrouwen AVV-1, v.l.n.r.: Ires van Veen, Rianne van Slooten, Renske vd Wijdeven en Mirna van Slooten.
estafettedames

Website ontwikkeld door 1Portal4You International