Senioren en masters bij de Wedertcross

Op zondag 17 februari organiseerde onze eigen club de Wedertcross. Alweer de 8e cross van de Kempische crosscompetitie, nog twee te gaan. Bij de Wedertcross kon ook worden gestreden om het clubkampioenschap cross 2013.
De mannen senioren en masters startten allemaal tegelijk (zie onderstaande foto).

Ad Peeters (M45), op de foto links in het geel, voelt zich nog jong en kwam weer uit in de categorie M35. Voor deze categorie stond 9500 m op het programma, terwijl de oudere categorie M45 “slechts” 7600 m af te leggen had. Ad kwam bij de M35 als derde over de finish èn mag zich dit jaar clubkampioen cross bij de M35 noemen. Wel bij de M45 startte Udo van Slooten. Bij de cross zelf viel Udo niet in de prijzen (hij werd elfde), maar hij behaalde wel het clubkampioenschap bij de M45. Udo kon eindelijk weer eens stevig doorlopen na een blessureperiode, dus eigenlijk een hoofdprijs voor Udo (foto onder, Udo in het geel).

Ook in de categorie M55 had AVV een deelnemer: Jan Verhoeven. Jan wist beslag te leggen op de vierde plaats en werd clubkampioen bij de M55. Zie foto hieronder; Jan in zwart shirt.

De mannen en vrouwen korte cross startten tegelijk met de jongens junioren C en meisjes en jongens junioren B (zie onderstaande foto).


Bij de mannen korte cross stonden 3 AVV-ers aan de start: Jos van Vliet, Bart van Oekel en Stephan Hoeymans. Ze werden resp. 7e, 10e en 13e en Jos dus clubkampioen. Ook 1 AVV atlete mengde zich in de strijd: Rianne van Slooten. Helaas net geen crossprijs voor Rianne (ze werd vierde), maar ze is wel clubkampioen dit jaar.
De complete uitslagen zijn te vinden op www.uitslagen.nl.

Website ontwikkeld door 1Portal4You International