Clubrecord in Mol

archieffotolorensZondag 20 juli hebben twee AVV C-junioren deelgenomen aan een Open Meeting in Mol (VABCO). C-junioren worden in Vlaanderen Cadetten genoemd.
Niels Marechal nam deel aan het verspringen. Bij zijn eerste pogingen zat hij nog voor de balk, daarna kwam hij beter uit. Zijn verste sprong bedroeg 4.55 m, maar net iets minder dan zijn persoonlijk record (pr) van 4.58 m.
Lorens Niehof (hier op archieffoto van John Robbe) had zich ingeschreven voor de 600 m. Trainer Ad, ook aanwezig, had Lorens al gewaarschuwd voor hoe de Belgen van start gaan, namelijk heel hard, daarna rustiger en dan de eindsprint. Lorens dacht nog: “het valt wel mee”, maar ze gingen dus echt heel hard van start. Lorens deed een inhaalslag en liep op plaats 4 tot zo’n 200 meter voor de finish. In de eindsprint wist hij nog een Belg in te halen. Lorens werd derde in zijn serie in 1.40.09 min. Dit is niet alleen een pr, maar ook een nieuw clubrecord bij de jongens junioren C! Dit stond sinds 2012 op naam van Geert Dekker (1.51.3 min).

De volledige uitslagen zijn hier te vinden:
http://www.vmol.be/uitslagen/2014/20072014.pdf

Voor meer informatie over wedstrijden in Vlaanderen kijk bij www.val.be:
http://www.val.be/UserFiles/File/Josefien/Kalender/Zomer%202014/ZomerKalender2014.pdf

Let op: het is niet zoals in Nederland dat je standaard bij 1 categorie ouder mee mag doen. Wil je het toch, informeer dan van te voren bij de wedstrijdorganisatie. Inschrijven voor de wedstrijd kan vrijwel altijd (alleen) op de dag zelf.

Website ontwikkeld door 1Portal4You International