Junioren bij indoor Vlijmen

indoordak2013
Op 8 december was de eerste wedstrijd in het indoor circuit van regio 13 in Vlijmen; de organisatie lag bij DAK Drunen. In dit circuit over 5 wedstrijden zijn ook atleten van andere regio’s welkom. Je beste 3 prestaties tellen mee in het eindklassement, je moet dus minimaal 3 wedstrijden meedoen om opgenomen te worden in het eindklassement. Vanuit AVV deden Anouk Klöpping, Fenne de Looff en Roos Ketting  mee (MJD-1e jaars). De wedstrijd bestond uit 35m sprint, kogelstoten en hoogspringen. Omdat in de wintermaanden toch minder getraind wordt, zeker op de eindvormen, waren we erg benieuwd hoe het zou gaan. Het viel zeker niet tegen!
Anouk en Roos stootten beiden een PR door over de 8 m te stoten!  En Fenne en Roos evenaarden hun ‘buiten’ PR door over 1.20 cq 1.25 hoog te springen. Helaas moest Anouk na één poging bij het hoogspringen de wedstrijd staken door een zere knie. Die arme Anouk, ze is al maanden aan het tobben!

Bij de meisjes junioren D  1e jaars eindigde Roos als 3e, Anouk als 10e en Fenne als 14e. In het klassement (1e en 2e jaars bij elkaar) staat Roos 5e na 1 wedstrijd.

De meiden hebben er een leuke dag van gemaakt samen met Madelon Leeuwenburgh als begeleider, op naar de volgende wedstrijd!

Zie ook: www.regio13.nl

Uitslagen:

Anouk                  Roos                     Fenne

Kogel                    8.14                       8.25                       5.03

35m                       6.0                          5.8                         6.2

Hoog                     1.05                       1.25                       1.20       

(verslag: Trudy Ketting)

Website ontwikkeld door 1Portal4You International