Karpencross afsluiting crossseizoen

In Eindhoven, bij de Karpencross van 10 maart, is het Franca Somers gelukt het eindklassement van de meisjes junioren C te winnen. Bij de laatste cross van de Kempische crosscompetitie werd Franca tweede achter Babet Broekman van Seven Hills Running. Deze klassering leverde Franca voldoende punten op om als eerste in het eindklassement te eindigen. Op onderstaande foto krijgt Franca de eerste prijs uitgereikt. Op de tweede plaats Laura Schelling van Eindhoven Atletiek en op de derde plaats Anne van Limpt van AVR'69.
francapodium
Tessa van Slooten ging er ook met de eindoverwinning vandoor, maar dan bij de meisjes junioren D. Tessa kon niet bij de Karpencross aanwezig zijn, maar had bij de voorgaande crossen al zo goed gepresteerd dat dit niet eens meer nodig was.
Spannend was het voor Jens Peeters. Voor de Karpencross stond Jens  vierde in het tussenklassement, een paar punten achter Sven Roosen van GVAC. Hoewel Jens (6e) Sven (10e) voorbleef in Eindhoven, was dit niet genoeg om Sven van de derde plaats te verdringen. Maar wel een goed gelopen cross door Jens. Ook Onno Hoogeveen wist zich bij de jongens D goed staande te houden op het blubberige parcours; hij werd 15e in een veld van ongeveer dertig jongens. In het eindklassement is Onno tiende geworden.
Iedereen gefeliciteerd met zijn/haar prestatie en nu op naar het zomerseizoen!
 jensfrancakarpen

Bovenstaande foto is gemaakt door Peter Kramer. Vierde van links is Franca, vijfde van links is Jens. Onno is niet zichtbaar op deze foto. Voor de volledige uitslagen van de cross zie www.crosscompetitie.nl

Website ontwikkeld door 1Portal4You International