De laatste loodjes

franca1joemannHet zit er bijna op; nog één cross (van de 10) te gaan van de Kempische crosscompetitie.  Bij sommige categorieën is het nog spannend wie er met de eindoverwinning aan de haal gaat.  Even een overzicht van de AVV-junioren die kans maken op plaats 1, 2, of 3 in het eindklassement. Bij de meisjes junioren C gaat Franca Somers van AVV aan de leiding, met 3 punten voorsprong op Laura Schelling van Eindhoven Atletiek. Franca heeft al een crossprijs binnen; bij de Limbra Crosscompetite is Franca in het eindklassement bij de meisjes junioren C op de tweede plaats geëindigd. Een uitstekende prestatie, zeker gezien het feit dat bij sommige categorieën, zoals bij de meisjes junioren C, de crossen sterker bezet zijn dan bij de Kempische crosscompetitie.
Op de foto hierboven Franca (blauwe trui) crossend in Best op 24 februari. Bij deze wedstrijd eindigde Franca op de tweede plaats achter Babet Broekman van Seven Hills Running.

jens1joemannBij de jongens junioren D staat Jens Peeters in het tussenklassement op de vierde plaats, 6 punten achter Sven Roosen van GVAC. Het zal heel moeilijk voor Jens worden om Sven van de derde plaats te verdringen. Op de foto rechts Jens zien we Jens (nr. 92) in winterse omstandigheden bij de Joe Mann Cross.

Tessa van Slooten gaat bij de meisjes junioren D ruimschoots aan de leiding in het tussenklassement.  Een eindoverwinning lijkt al binnen. Op de foto hieronder Tessa crossend in Best, ze kwam daar als derde over de finish.
tessa1joemann
De Karpencross van 10 maart is niet alleen voor de hierboven genoemde atleten een mooie afsluiting van het crossseizoen, maar ook voor alle andere junioren een goede gelegenheid om nog eens een keer helemaal los te gaan.

De foto’s zijn afkomstig van www.crosscompetitie.nl (Frank’s Gallery).

Website ontwikkeld door 1Portal4You International