Podiumplaatsen AVV bij Dieprijtcross

Zondag 20 januari organiseerde DES te Eersel de Dieprijtcross, de zesde cross dit seizoen van de Kempische Crosscompetitie. Bij een temperatuur van -4°C, en soms wel 8 cm sneeuw op het parcours, viel er ook nog sneeuw uit de lucht. Waarschijnlijk hierdoor waren de deelnemersaantallen bij sommige categorieën wat minder hoog dan bij de vorige crossen. Gelukkig kon er in voormalig restaurant de Smokkelaer worden omgekleed, dus waren de omstandigheden niet helemaal Siberisch.
Mitchel Bartels van AVV liep bij de jongens junioren C zijn eerste cross van de Kempische Crosscompetitie, en hij eindigde al meteen op het podium (zie onderstaande foto, Mitchel rechts). Na een wedstrijd van 3600 m kwam Mitchel als derde over de streep.

In de categorie waarin Franca Somers aantrad, de meisjes junioren C, waren er maar 2 atletes, onze Franca en Anne van Limpt van AVR ’69. Gelukkig startten deze meiden tegelijk met de jongens junioren D en liepen beide categorieën dezelfde afstand: 2200 meter. Bij de jongens D deden van AVV mee Onno Hoogeveen en Jens Peeters. Bij de meisjes werd Franca op haar gemak eerste. Op de foto Franca (rechts) met Anne.

Voor Franca waren al enkele jongens gefinisht, waaronder Lars Harmsen van Eindhoven Atletiek (1e), Daan van der Velden van GVAC (2e) en onze Jens (3e,rechts, zie foto). Onno kwam als 10e over de streep, toch weer goed voor een stijging van zijn puntentotaal in het tussenklassement. Iedereen gefeliciteerd met zijn prestatie!

Website ontwikkeld door 1Portal4You International