Sint-Oedenrode of Waalwijk?

Zondag 16 december hadden de crossers de keuze uit de cross van SV Fortuna, onderdeel van de Kempische Cross Competitie en de LIDO-cross te Waalwijk. Bij de LIDO-cross werd tevens gestreden om het Brabants Kampioenschap Cross.
Franca Somers (MC) en Tessa van Slooten (MD) kozen voor de optie dicht bij huis, ze gingen naar Sint-Oedenrode. Beide atletes eindigden in hun categorie met ruime voorsprong op de eerste plaats. Jammer was dat er niet veel atletes aan de start stonden (3 C-meisjes en 4 D-meisjes). Onderstaande foto van Franca is afkomstig van www.crosscompetitie.nl.

Meike Hendriks  (MC) en Jens Peeters (JD) reisden af naar Waalwijk. Daar stonden meer crossers aan de start (ruim 30 D-jongens en 20 C-meisjes). Jens finishte op plaats 15, Meike op plaats 11. Beide zijn nog 1e jaars, dus volgend jaar zullen ze waarschijnlijk nog wat plaatsen opschuiven in het klassement.