Junioren bij Campus Cross

Het crossseizoen begint al goed op gang te komen. Zo ook onze atleten. Van de CD-jeugd van AVV verschenen er op zondag 18 november 4 atleten aan de start bij de cross van GVAC te Veldhoven (de tweede van de Kempische Cross Competitie). De jongens D, meisjes C en vrouwen korte cross startten tegelijk voor een cross over 1940 m. Altijd spannend zoveel atleten op een smal pad bij de start (zie foto gemaakt door Peter Kramer):

Onno Hoogeveen, uitkomend bij de jongens D, begon voorzichtig. Vorig jaar bij de pupillen was hij bij de start nog gevallen. Onno liep goed door. Hij finishte op de 9e plaats (van 23 jongens). Een prima prestatie. Ook Jens Peeters liep bij de jongens D. Bij de vorige cross in Bladel werd hij nog vierde achter Sven Roosen van GVAC. In Veldhoven ragde hij met zijn nieuwe 9 mm spikes over het parcours. Voor de laatste bocht wist hij Sven voorbij te crossen, zodat deze keer de derde plaats voor Jens was (zie foto, met op de 1e plaats Juul Knoester van GVAC en Lars Harmsen van Eindhoven Atletiek op de 2e).

Bij de meisjes C startte onze Franca Somers. Onbedreigd liep ze naar de overwinnig, met bijna een halve minuut voorsprong op de nummer 2.
Tessa van Slooten had bij de meisjes D meer concurrentie dan bij de cross in Bladel. Voor de race over 1030 m hadden zich ook atletes van LGD en HAC gemeld. De atlete van LGD, Noortje, was niet meer te achterhalen, maar Tessa kon nog wel Laura van HAC voor de laatste bocht voorbij snellen. Vandaag een tweede plaats voor Tessa. Iedereen gefeliciteerd met haar/zijn prestatie!
Op onderstaande foto van Peter Kramer zien we Tessa, nog op kop, met daarachter Laura (HAC) en Noortje (LGD).

Voor de volledige uitslagen en foto's zie www.crosscompetitie.nl en dank aan de vader van Lars Harmsen voor de podiumfoto.

Website ontwikkeld door 1Portal4You International