Website vernieuwd naar nieuwe mobiele site

De site van AVV is gemigreerd naar een nieuwe versie. Vanaf nu kun je ook met je mobiele telefoon of tablet naar deze site. Lees hier wat er onderandere gewijzigd is.

Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen een mobiel of tablet. Meer zelfs om naar websites te gaan dan laptops of PC's. Dat heeft ertoe geleid dat we ook bij AVV met deze ontwikkeling door gaan en de hele site gemigreerd hebben naar een nieuwe versie van Joomla die ook voor mobile telefoons en tablets goed functioneerd.

De site zal gewoon toegankelijk blijven voor iedereen op de laptop of PC als vanouds. Maar als je met je telefoon naar de website gaat zul je een nieuw icoontje krijgen rechts bovenaan.

20150820 avvmobiel

Zie het plaatje rechts. Het icoontje is rood omcirceld. Als je met je telefoon of tablet naar de site gaat zal hij standaard het apparaat herkennen waar je mee naar de site gaat en je een mobile of tablet of een PC is. Het icoontje is dan zichtbaar als een vierkantje met streepjes.  20150820 avvmobielmenuicon.. Als je op het icoontje drukt dan klapt er een menu uit als hier onder op het plaatje.

20150820avvmobiel2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het menu als in blauw in het linker plaatje komt dan naar voren en hier kun je op je mobiel weer via het klikken op het scherm naar alle details.

Op den duur zullen we de inhoud van het mobiele menu wel wat verkleinen want we willen eigenlijk alleen de belangrijkste zaken in het menu hebben.

Site geupdate met een bedrijf in India:

Hoe hebben we de site wijzigingen doorgevoerd? We hebben eerst (Leo Lansbergen en Hans ten Berge) een document gemaakt waarmee we alle wensen en eisen hebben opgeschreven. Daarna zijn we met het Bedrijf Cyber Infrastructure via Skype in onderhandeling gegaan over de functionaliteit, het proces en de prijs natuurlijk. www.cisin.com. Met name dat laatste heeft de doorslag gegeven om het met een bedrijf in India te doen omdat we het toch over een migratie hebben die meer dan 10 dagen werk is.

Samengevat:

Binnenkort is de site dus even uit de lucht. We zullen dan de nieuwe versie klaar zetten en alle artikelen settings en users copieren naar de nieuwe versie.

Ik hoor graag wat je van de site vind. Als je problemen ondervind kun je mailen naar Webmaster@Avv-atletiek.nl.

Website ontwikkeld door 1Portal4You International