Huttenloop voor iedereen zaterdag 9 december

 


Op zaterdag 9 december sluiten we het jaar traditioneel af met de Huttenloop.

 

De opzet hiervan is zodanig dat alle AVV-leden, ouders van jeugdleden en andere sportievelingen actief kunnen meedoen!
De Huttenloop steunt traditioneel op twee pijlers: actief bezig zijn en gezellig samenzijn. Het eerste kan door te wandelen of te (hard)lopen van een afstand naar keuze;
het tweede willen we bereiken door een samenkomst in de kantine waarbij we kunnen genieten van zelfgemaakte of aangeschafte versnaperingen en een glaasje glühwein of chocomel.

Het is de bedoeling dat iedereen iets (kleins) meeneemt en dat bij de kantine inlevert. 
Het actieve deel begint
voor de pupillen om 9.30 uur: op een winters parcours komen ze enkele hutten tegen waarbij Frozen het centrale thema is.
Er gaan geruchten dat ook de sneeuwreus daar nog ergens rond zou lopen…… Wanneer ze uitgerend zijn, gaan de pupillen naar de grote hut, de AVV kantine voor een kopje chocomel en wat lekkers. Voor alle ouderen is de start om 11.00 uur. Voor hen is met start en finish achter Harba Lorifa een ronde van 2 km. uitgezet die zij naar keuze 1, 2, 3 of 4 maal kunnen lopen.
Anders dan in voorgaande jaren is het niet nodig dat deelnemers zich van tevoren aanmelden. Omdat de Huttenloop geen echte wedstrijd is, kunnen we hier wat soepeler mee omgaan. Bij de startlocatie willen we graag noteren wie er meeloopt en hoeveel ronden eenieder van plan is te gaan lopen.

Voor geïnteresseerden is er wel een klok aanwezig waarop (ronde-)tijden kunnen worden afgelezen. De wandelaars gaan in twee of drie groepen verschillende afstanden lopen. Hun exacte starttijden en routes zijn op dit moment nog niet bekend. Wat wel zeker is, is dat zij met alle anderen rond 12 uur in de kantine worden verwacht. We hopen dat de kantine te klein is voor alle actievelingen. Dan maken we er buiten onder het winterzonnetje (ongetwijfeld aanwezig na alle nattigheid van de laatste tijd) gewoon een feest van!

Website ontwikkeld door 1Portal4You International