AVV gaat loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie.Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten20171214 Grote Club Actie verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor de aanschaf van trainingsmateriaal voor de jeugd, zoals vortexen en poolstokken. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Loten kopen

Vanaf 18 september kun je op https://lot.clubactie.nl/lot/a.v.v./300033 online loten kopen. Deze link mag je natuurlijk delen met familie en vrienden en op social media.

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Website ontwikkeld door 1Portal4You International