Uitreiking van nieuwe jasjes bij AVV

Zaterdag 31 oktober was de dag dat de hele Atletiek vereniging AVV in het nieuw gestoken werd.

“Eindelijk!” zouden sommige kinderen wel gedacht hebben. Het duurde ook wel heel lang. Maar soms heeft goed werk tijd nodig.  140  bedrukte jasjes werden tijdens de training netjes op stapeltjes gelegd met de naam naar het veld toe. Tenminste als de jasjes vouwer van de jeugdcommissie het vouwprincipe onder de knie had. Alle kinderen konden dan zien of het lang verwachte jasje er wel bij lag. Na de training werden ze uitgereikt in een rap tempo. Trotse, blije gezichten zijn het resultaat na het lange wachten. Nog even op de foto op de tribune en een mooie foto voor in de krant en snel onder de douche.

Namens de jeugdcommissie willen we alle sponsoren nogmaals bedanken:   Scarabee Trailrunshop Valkenswaard, Bouwpartners Valkenswaard, Spyrlo, Fysiotherapie Bladel, Rotom, ING, Bonte Raaf, Kleemans organisatieadvies, HAHA en Spelletjekopen.nl

In de middag liep ik door het dorp en zag ik de eerste jasjes al rondlopen. En op maandag zag ik op de basisschool ook al jasjes in de klas. Als jeugdcommissie zijn we super trots en blij dat we dit tot een goed einde hebben gebracht. Op naar de volgende activiteit!

Voor alle leden van de club die nu geen jasje hebben: Treur niet!  Voor kinderen die nieuw zijn en iedereen die achteraf toch een jasje zou willen hebben of waarvan de ouders simpelweg te laat waren met aanmelden, komt er in april een nieuwe lichting jasjes.

Namens de jeugdcommissie,

Arjan Muller,

2020 Nieuwe AVV Jasjes

2020 Nieuwe AVV Sponsors

2020 Nieuwe AVV Jasjes Vouwen

2020 Nieuwe AVV Jasjes Arjan Muller

Website ontwikkeld door 1Portal4You International