Geen HolaPress Valkenloop & Wandeltocht in 2020

Geen HolaPress Valkenloop & Wandeltocht in 2020.

teleurstelling emoticonHelaas! Met heel veel pijn in ons hart moeten we jullie berichten dat de HolaPress Valkenloop & Wandeltocht dit jaar niet door kunnen gaan. Ondanks uitgebreide inspanningen kunnen wij, met de komst van de vele wandelaars, atleten, recreant hardlopers, jeugdlopers, doggyrunners en de vele toeschouwers, niet voldoen aan de Covid-19 maatregelen die op dit moment gelden. Het grootste probleem zit hem niet in het lopen over de route door het mooie natuurgebied rondom Valkenswaard, maar bij de finish en in de grote tent waar iedereen bijeen komt. De 1,5 meter afstand is hier niet te handhaven.

Voor de deelnemers betekent het dat iedereen zijn of haar inschrijfgeld retour ontvangt. Het inschrijfbewijs wordt dus niet doorgeschoven naar volgend jaar, omdat de situatie dan weer compleet anders kan zijn.

Verder zijn we bezig om te kijken wat er nog wel mogelijk is, zoals bijvoorbeeld een virtuele HolaPress Valkenloop. Hierbij loop je – ongeacht waar je bent – op de dag zelf de gekozen afstand via een bepaalde App die alles registreert, e.e.a. tegen een kleine financiële bijdrage. Heb je hier belangstelling voor dan is een e-mail aan wedstrijden@avv-atletiek.nl voldoende. Wij kijken dan of dit is te realiseren.

We hopen van harte iedereen gezond en wel op 6 november 2021 voor de HolaPress Wandeltocht en op 7 november 2021 voor de HolaPress Valkenloop weer aan de start te zien.

Zie ook de website:https://www.valkenloop.nl/

 

 

 

Website ontwikkeld door 1Portal4You International