22 april 2018 Seniorencompetitie 3e divisie

SrOp zondag 22 april a.s. vindt bij AVV te Valkenswaard de eerste competitiewedstrijd plaats voor senioren ploegen 3e Divisie poule 14.  De aanvang van de wedstrijd is 12.00 uur.

Graag de eerste opgave vóór maandag 16 april 2018 doorgeven op www.atletiek.nu., zodat de wedstrijdleider tijdig kan bekijken of de voorlopige chronologie moet worden aangepast.

Discus, ver, hss, hoog en kogel gaan vooralsnog in 2 groepen. Per team maximaal 1 deelnemer per groep.

De definitieve chronologie staat hieronder. Gelieve de inschrijving van de competitie teams rechtstreek te doen op www.atletiek.nu met vermelding van uw contactpersoon en indien mogelijk telefoonnummer en e-mailadres.

Uiterlijk vrijdag 20 april tot 23:59 uur konden de laatste wijzigingen via www.atletiek.nu worden doorgegeven.

Nader informatie  en chronologie