HoLaPress Wandeltocht en Valkenloop 5 en 6 november 2022

AVV organiseert in samenwerking met HoLaPress in het eerste weekend van november haar traditionele HoLaPress Valkenloop. Inmiddels is dit uitgegroeid naar een heel weekend vol sportieve activiteiten.

Het begint op zaterdag 5 november met de 7e HoLaPress WANDELTOCHT.

Wandelaars kunnen kiezen uit diverse wandelingen (5, 10, 15, 20, 25 en 30 km) door de mooie natuur van Valkenswaard.  De wandeltocht is geschikt voor zowel ervaren wandelaars als het hele gezin. 

Inschrijven voor de wandeltocht is alleen op de wedstrijddag zelf mogelijk vanaf 7.45 uur bij het wandelsecretariaat aan de Kluizerdijk 1, 5554 XA Valkenswaard.

Op zondag 6 november vindt eveneens vanaf het adres Kluizerdijk 1 de (43!)HoLaPress Valkenloop hardloopwedstrijd plaats met weer een jeugdloop en een doggyrun. Voor recreantlopers  zijn er de afstanden 7,1 km, 12,5 km en 21,1 km (de halve marathon). De halve marathon is tevens een Atletiekunie wedstrijd op een gecertificeerd parcours. Bedrijven kunnen zich met een team inschrijven voor de 7,1 km of de halve marathon. 

Dit jaar kunnen voor het eerst ook  FRAMERUNNERS zich inschrijven (afstand 1 km).

Meer informatie vindt u op de website van de Valkenloop.  Voorinschrijven kan tot en met 2 november 2022. Bij voorinschrijving ontvangt u een bevestigingsmail van het secretariaat.

INSCHRIJVEN

 

 

 

Website ontwikkeld door 1Portal4You International