Verslag Spelletjesochtend bij Pupillen na de training

23 februari stond er een nieuwe activiteit van de jeugdcommissie op het programma. Een spelletjesochtend in samenwerking met  www.spelletjekopen.nl  voor de mini’s tot en met de A pupillen.

Na de training in de zon en een verjaardag van Mila, Sari en Geramusha (alle drie gefeliciteerd!!) kwamen 32 kinderen de kantine in om gezellig een spelletje te spelen. De meeste spellen waren onbekend, maar gelukkig waren alle spellen voorbereid door een grote groep ouders. Er was een zoekspel, 3 strategische spellen, een pestspel met moddervarkens, een puzzelspel waarvan we weten dat de ouders echt gaan verliezen, een rekenspel met koninginnen en een gekke bekken spel.

Iedereen kon aansluiten bij het spel dat hem of haar het leukste leek. Vooraf hadden we bedacht dat iedereen lekker zou doorschuiven. Maar sommige kinderen bleven hangen bij één spel, omdat het zóóóóóóó leuk was. Zelfs de allerkleinste van bijna 4 jaar kon mee doen met het zoeken naar vissen en andere zaken in een groot koraalrif.

Aan de bar zaten de zaterdagochtend trainers te genieten van de koffie en de sfeer. Het lokte Hans ten Berge zelfs uit tot het voordoen van een kaartje* Emojito. Maar misschien kan één van de 2019 02 23 Spelletjesochtend koe 00190ouders het wel veel beter. Wie weet?!

Voor de meeste kinderen was anderhalf uur spelen veel te kort. Zeker omdat er tussendoor ook nog even een glas ranja naar binnen gegoten en een koek naar binnen gepropt moest worden. Dat gebeurde snel, want eigenlijk was daar geen tijd voor. De meest kinderen gingen HOP weer door.

Al met al een geslaagde ochtend. Wij hopen dat jullie net zoveel hebben genoten als wij dat hebben gedaan. Namens de commissie willen we alle ouders die hebben geholpen en onze barvrouw bedanken voor de geslaagde ochtend.

De Jeugdcommissie,

Liliane, Eveline, Kai, Elise en Arjan

*, best moeilijk na te doen.

 

Website ontwikkeld door 1Portal4You International