Jens Peeters derde bij BK cross

bk cross 2014 podiumOp zondag 16 februari organiseerde AV Oss ’78 de Brabantse Kampioenschappen cross. Het parcours liep door bos en langs een waterplas. De start was wat verlegd in verband met de sterke wind. Van de AVV-junioren was D-junior Jens Peeters aanwezig.  De jongens en meisjes D startten tegelijk. De te belopen afstand bedroeg 1820 m (1 grote ronde). Jens kwam redelijk goed weg.  Vanaf het begin van de wedstrijd gingen 3 jongens samen aan de leiding: Jesse Hendriks van Thor, Lars Laros van Scorpio, beide crossers van nationaal niveau en ook Jens Peeters AVV.  Met de finish in zicht ging Jesse Hendriks  er vandoor. Hij kwam als eerste over de finish na 7.14 min. Hij had een gat van 10 seconden geslagen met de nummer 2, Lars Laros. Jens kwam op het eind net iets te kort, hij kwam 2 tellen na Lars over de finish.