Afsluiting van het seizoen 2012

afsluiting van het seizoen 2012

Afsluiting van het seizoen 2012

  • Wanneer:                 woensdag 27 juni om 19.00 uur
  • Voor wie:                 de lopers en de wandelaars  
  • Waar:                        bij de AVV kantine op het terras
     

Ieder jaar organiseert de recreantencommissie vlak voor de zomervakantie een gezellige afsluiting, of beter gezegd een gezellige inluiding van de vakantieperiode. Een avond niet trainen maar vooral links en rechts wat kletsen en keuvelen, allerhande loop- en wandelverhalen naar boven halen en onderling bepraten wat we allemaal gaan doen in de vakantie.
 

Dit jaar organiseren we zoals vorig jaar een barbeque. Met mooi weer op het terras natuurlijk, maar mocht het weer niet helemaal meezitten dan maken we gebruik van een afdak en de kantine. De kosten voor deelname bedragen € 10 p.p. (vlees of vegetarisch).  Deze prijs is exclusief drankjes.
 

Wil je deelnemen aan deze BBQ, vul dan de inschrijfbon in (klik op inschrijfbon om in te schrijven) en deponeer die uiterlijk 20 juni in de groene brievenbus,  die voor deze gelegenheid in de kantine staat (inschrijfbon + geld in envelop).
 

En wie dat makkelijker vindt kan z’n inschrijfbon met geld in envelop afgeven bij Gine de Faber (recreanten) of bij Jo Schijvens / Frans Hoogers (wandelaars). Uiteraard hopen wij dat jullie allemaal aanwezig zijn.
 

De sluiting van de avond is om 23.00 uur.
 

Noteer woensdag 27 juni alvast in je agenda en breng vooral mooi weer mee.

 

Tot dan! De recreantencommissie

Website ontwikkeld door 1Portal4You International