3e TRIMLOOP : zaterdag 29 juni 2024

 

Trimloop 29 juni 2024.lopers voor trimloop

AVV organiseert 1x per kwartaal een trimloop door Valkenswaard en Waalre (ook buitengebied). Dit jaar hebben we er al 2 georganiseerd en de datum voor de 3e is 29 juni. 

Deze trimlopen zijn eigenlijk meer funlopen en toegankelijk voor echt iedereen! Dus oud-AVV-ers, ouders van jeugdleden, hardlopers van andere verenigingen, mensen die normaal alleen hardlopen, buren, familieleden, vrienden etc. allemaal welkom!

Je zelf kunt kiezen welke afstand je wilt lopen: 5 km, 10 km (2 rondjes van 5 km) of 15 km. Mocht je 20 km willen lopen dan loop je een ronde van 15 km en een rondje van 5 km. Loop je die dag minder prettig dan kun je gewoon een kleinere afstand gaan volgen. 

Deelname aan de trimlopen is gratis. Er worden geen tijden genoteerd (dus ook geen medailles of prijzen uitgereikt).  De start en finish is altijd vanuit de kantine AVV. De 15 km en 20 km start om 10 uur en de 5 km en 10 km om 10.30 uur.  

 

Route: 5 en 10 km 

Route: 15 en 20 km

 

INSCHRIJVEN: We verzoeken je om je van tevoren in te schrijven en op te geven hoeveel km je wilt gaan lopen.  Dit kan door  HIER  te klikken of door zelf een mail te sturen naar secretaris@avv-atletiek.nl 

Er zijn kleedkamers en douches beschikbaar. 

 De volgende trimloop is op zaterdag 31 augustus. 

 

 

 

Website ontwikkeld door 1Portal4You International