INLUIDEN VAN DE VAKANTIEPERIODE

• Wanneer:     woensdag 26 juni 2024 om 19.00 uur
  • Voor wie:     de recreanten, de wandelaars, de verenigingsfunctionarissen, de senioren, de framerunners en de jeugdleden vanaf junioren B
  • Waar:            bij AVV

Vorig jaar hebben we het 50-jarig jubileum van AVV gehad met een groot feest en een heerlijk buffet. Dit jaar hebben we onze gebruikelijke “inluiden van de vakantieperiode” en gaan we voor een BBQ zoals we dat al vaker hebben gedaan.

Gezellig kletsen en keuvelen, allerhande loop- en wandelverhalen naar boven halen en onderling bepraten wat we allemaal gaan doen in de vakantie.

Met mooi weer op het terras en mocht het weer niet helemaal meezitten, dan maken we gebruik van de kantine. De kosten voor deelname bedragen € 20.00 p.p. (vlees of vegetarisch).

DEZE PRIJS IS EXCLUSIEF DRANKJES EN UITERAARD GEEN ALCOHOL ONDER DE 18.

Wil je graag deelnemen aan de BBQ, maak dan € 20,00 over op:

rek.nr. NL98 RABO 1529 121035 t.n.v. atletiekvereniging Valkenswaard onder vermelding van je voornaam en achternaam en of je vlees of vegetarisch wilt.

Aanmelden is mogelijk tot 12 juni.

Wil je niet deelnemen aan de BBQ maar toch graag komen voor een drankje en om gezellig te kletsen, dan ben je van harte welkom vanaf 20.30 uur. Uiteraard hopen wij dat jullie allemaal aanwezig zijn.

De sluiting van de avond is om 23.00 uur.

Noteer woensdag 26 juni 2024 alvast in je agenda en breng vooral mooi weer mee!

Tot dan! Wij hebben er heel veel zin in.

De activiteitencommissie