HUTTENLOOP voor iedereen

Huttenloop 2022

Op zaterdag 10 december sluiten we het jaar traditioneel af met de Huttenloop. De opzet hiervan is zodanig dat alle AVV leden, ouders van jeugdleden en andere sportievelingen actief mee kunnen doen!

De Huttenloop steunt traditioneel op twee pijlers: actief bezig zijn en gezellig samenzijn. Het eerste kan via wandelen of het (hard)lopen van een afstand naar keuze, het tweede willen we bereiken door een samenkomst in de kantine waarbij we kunnen genieten van zelfgemaakte of aangeschafte versnaperingen en een glaasje gl├╝hwein of chocomel.  Het is de bedoeling dat iedereen iets (kleins) meeneemt en dat bij de kantine inlevert.

Het actieve deel begint voor de pupillen (na het inlopen) om 10.00 uur: op een parcours van ruim een kilometer komen ze enkele hutten tegen waar iets te beleven valt. Wat? Dat is nog een verrassing. Wanneer ze uitgerend zijn, gaan de pupillen naar de grote hut, de AVV kantine.

Voor alle ouderen is de start om 11.00 uur. Voor hen is met start en finish achter Harba Lorifa een ronde van 2,5 km uitgezet die zij naar keuze 1, 2, 3 of 4 maal kunnen lopen. Bij grote belangstelling wordt er in groepen gestart.

Omdat de organisatie graag wil weten waar zij ongeveer aan toe is, wordt aan deelnemers gevraagd om vooraf in te schrijven op lijsten die in het clubhuis hangen. AB junioren kunnen zich aanmelden bij de trainers, CD junioren ontvangen een e-mail met informatie over aanmelden en tijden.

De wandelaars vertrekken vanuit de kantine van avv. Zij kunnen naar keuze 1 uur (vertrek om 11.00 uur) of 2 uur (vertrek om 10.00 uur) wandelen.

Rond 12 uur worden alle lopers en wandelaars in de kantine verwacht. We hopen dat de kantine te klein is voor alle actievelingen. Dan maken we er buiten onder het winterzonnetje gewoon een feest van!

De activiteitencommissie