AVV Strippenkaart Gratis Les

AVV Strippenkaart Gratis Les

AVV Strippenkaart 6 gratis lessen

By Hans ten Berge

Gratis Atletiek AVV Strippenkaart Ben je pupil, maximaal 6 gratis lessen gratis in 1 maand

More...
AVV Commissies

AVV Commissies

Doe mee in een van de commissies

AVV heeft een aantal commissies, is het iets voor jou kijk dan even op de pagina over commissies in het menu…

More...
Bestuur

Bestuur

Bestuur

Lees meer over het bestuur

By Hans ten Berge

Bestuur Atletiek Vereniging Valkenswaard (2018) Het bestuur bestaat uit:  John Robbe Voorzitter  voorzitter@avv-atletiek.nl      Henny Koenders   Secretaris  secretaris@avv-atletiek.nl     Marja…

More...
Zin in lopen maar je weet niet hoe?

Zin in lopen maar je weet niet hoe?

Contact

By Hans ten Berge

Neem contact op met de introductie commissie of klik more...

More...
Valkenloop zondag 3 November 2019

Valkenloop zondag 3 November 2019

Valkenloop 2019

De Groenste loop van Nederland. Op zondag 3 november 2019 organiseert Atletiek Vereninging Valkenswaard de HoLaPress Valkenloop in Valkenswaard.

More...

Beste Sportvrienden,

Hierbij nodigen wij u uit voor de eerste competitie wedstrijd voor Senioren ploegen 3e divisie poule 14 op zondag 29 juni 2014 bij A.V.V. te Valkenswaard.

De wedstrijd wordt gehouden op onze kunststofbaan aan de Pastoor Heerkensdreef te Valkenswaard. Het secretariaat is in de bestuurskamer van het clubgebouw.

Elektronische tijd aanwezig.

De aanvang van de wedstrijd is om 12.00 uur.

De sluitingsdatum van de inschrijving is maandag 23 juni 2014. Het bijgevoegde chronoloog (bijlage) is voorlopig en kan nog worden aangepast naar aanleiding van de ontvangen inschrijvingen, het definitieve chronoloog komt na 24 juni op de site te staan.

Na-inschrijving is niet mogelijk.

Gelieve uw inschrijving te doen op het daarvoor bestemde wedstrijd competitie formulier, met daarop uw contactpersoon met vermelding van telefoonnummer en e-mail adres.

De inschrijving bij voorkeur per e-mail, wedstrijden@avv-atletiek.nl  je krijgt altijd een e-mail ter bevestiging hiervan retour. De inschrijf- en mutatieformulieren kun je vinden op http://www.atletiekunie.nl

Gaarne bij alle looponderdelen de beste prestaties vermelden in verband met de serie indeling. Geen opgave van prestatie heeft indeling in de langzaamste serie tot gevolg.

Iedere vereniging dient een jurylid op te geven. De namen en de functies van de juryleden moeten op het voor de inschrijving van de ploegen bestemde formulier worden opgegeven, eventueel met vermelding van voorkeur. Bovendien ook graag zijn of haar e-mail adres, zodat indien nodig onze jury coördinator nog met deze persoon contact op kan nemen.

Op zaterdag 28 juni kunnen nog tot 20.00 uur de laatste wijzigingen (maximaal 3) worden doorgegeven.

Ook deze mutatieformulieren bij voorkeur per e-mail waarvan de ontvangst wordt bevestigd.

Ploegleidervergadering: deze wordt gehouden voor aanvang van de wedstrijd om 11:30     uur in een aparte ruimte in de kantine.

Weging materiaal: van 11.00 uur tot 11.45 uur in het materiaalhok, dit is het stenen gebouw voorbij de tribune. Het ter weging aangeboden materiaal zal tijdelijk worden ingenomen.

Denk aan het clubtenue, dit is verplicht.


Hopende op een gezellige en spannende wedstrijd,

Gonja van de Ven, Wedstrijdsecr.,  tel: 040-2212858

e-mail : wedstrijden@avv-atletiek.nl

 

Website ontwikkeld door 1Portal4You International