AVV Strippenkaart Gratis Les

AVV Strippenkaart Gratis Les

AVV Strippenkaart 6 gratis lessen

By Hans ten Berge

Gratis Atletiek AVV Strippenkaart Ben je pupil, maximaal 6 gratis lessen gratis in 1 maand

More...
AVV Commissies

AVV Commissies

Doe mee in een van de commissies

By Leo Lansbergen

AVV heeft een aantal commissies, is het iets voor jou kijk dan even op de pagina over commissies in het menu…

More...
Bestuur

Bestuur

Bestuur

Lees meer over het bestuur

By Hans ten Berge

Bestuur Atletiek Vereniging Valkenswaard (2018) Het bestuur bestaat uit:  John Robbe Voorzitter  voorzitter@avv-atletiek.nl      Henny Koenders   Secretaris  secretaris@avv-atletiek.nl     Marja…

More...
Zin in lopen maar je weet niet hoe?

Zin in lopen maar je weet niet hoe?

Contact

By Hans ten Berge

Neem contact op met de introductie commissie of klik more...

More...
Valkenloop zondag 4 november 2018

Valkenloop zondag 4 november 2018

Valkenloop 2018

By Leo Lansbergen

De Groenste loop van Nederland. Op zondag 4 november 2018 organiseert Atletiek Vereninging Valkenswaard de HoLaPress Valkenloop in Valkenswaard.

More...

2017 2 klein…. dat zijn de ingrediënten die je mag verwachten van de DahliaRun die zaterdagavond 8 september a.s. wordt gehouden tijdens het Bloemencorsoweekend. We hebben dit jaar de handen ineengeslagen met het team van Du Commerce om er een waar spektakel van te maken. We starten en eindigen het parcours dit jaar bij Du Commerce.

De sfeer zit er dan al goed in, want er is muziek er zijn foodtrucks en natuurlijk het gezellige terras. Het uitgezette parcours is ± 1.5 km lang en mag je 3 keer rondlopen. Tijdens je tocht zul je een tweetal strooilocaties tegenkomen, alwaar je door enthousiaste vrijwilligers met kleurrijk poeder (maizena basis) wordt bestrooid. Dat zorgt al voor de nodige fun en gezelligheid. Daarnaast zul je een aantal obstakels tegenkomen. Die zijn uitdagend, maar met name leuk en veilig om te doen. Wordt dat je wat te gortig, weet dan dat je er ook omheen mag lopen.

We denken dat we hiermee ten opzichte van vorig jaar een stap vooruit zetten om een mooi evenement te organiseren voor jou, je vrienden familie (ook opa en oma) en het publiek. Na je ‘finish’ op de Statie kun je genieten van je medelopers en hun kleurrijke aanblik, en verder genieten en feesten met muziek en food.


DAAR WIL JE TOCH BIJ ZIJN ! 

Voorwaarden:  Algemene Voorwaarden

Inschrijving: dit kan alléén van te voren via www.inschrijven.nl. en t/m zaterdag 1 september 24:00 uur  (in verband met de te bestellen materialen).  

Kostenkinderen van 5 tot 12 jaar: € 7,50 per persoon; vanaf 12 jaar € 12,50 per persoon. Hiervoor ontvang je bij de start ook een startbewijs, T-shirt, zonnebril en monddoekje. 

Start: 19:00 uur bij Du Commerce, Frans van Beststraat (Statie) 7A te Valkenswaard.

Nog vragen? Mail dan naar avv.dahliarun@gmail.com

OPROEP VRIJWILLIGERS :

Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die ons willen komen helpen want zonder vrijwilligers kunnen wij dit loopspektakel niet organiseren. Neem contact met ons op via avv.dahliarun@gmail.com

Website ontwikkeld door 1Portal4You International